I lördags genomförde vi Lidingöloppet Vårmilen

I lördags genomförde vi Lidingöloppet Vårmilen som är det första loppet i vår portfölj för året. Starten på terrängsäsongen där över 500 vuxna och barn mötte våren genom att springa 10 km, 5 km eller ett varv runt löparbanorna på Lidingövallen.

Det som stack ut resultatmässigt var att det blev historiskt svårt att placera sig topp tre på herrarnas 10 km. Sverigesjuan genom tiderna på maraton - Spårvägens Archibald Casteel - vann loppet på 32:28. På damsidan blev det hemmaseger för Angelica Wagneryd från Lidingö på 42:13.

Tack till alla löpare, funktionärer och partners som gör det möjligt för oss att genomföra lopp.

Fullständig resultatlista här!
Nu siktar vi framåt mot Blodomloppet Stockholm den 11-12 juni som vi på Lidingöloppet stolt arrangerar. Vi ses!